Besøk fra barnevakten.

En inspirerende foredrag med barnevakten.

Tirdag 14. februar så var det invitert til en foredrag med barnevakten på selveste valentinsdagen! Så her kunne foreldre komme hånd i hånd til en romantisk aften om digital dømmekraft. 

 

Kvelden var en inspirerende kveld med mye spennende innhold om digital dømmekraft, ulike skjermer og dets påvirkning på søvn, familie og alt som inngår ved bruk av mobil, tv, pc, nettbrett osv. Barnevakten er en organisasjon som jobber for bevissthet rundt disse temaene. Ikke rekke pekefinger på bruk av ulike medier, internett eller lignende, men heller å vise god dømmekraft ved bruk av dette. Disse mediene kan være noe fantastisk ved god dømmekraft, bevissthet og noe som kan være noe felles. Samtidig så skal en være obs på baksiden. At barnevakten starter med dette allerede i barnehage var helt fantastisk! 

Barnehagene jobber med tidlig innsats for barn med språkutfordringer, sosiale utfordringer og barnehagene har alltid et årvåkent blikk for at barn har det bra i barnehagen og i hjemmet. Samtidig så lever vi i en didital verden, og da er det helt fantastisk med dette foredraget hvor barnehagen og foreldre sammen kan jobbe med tidlig innsats i den diditale verden. Som barnevakten sa så fint, istedenfor å brannslukke med å snakke med dette tema i 8. klasse, så kan vi heller forebygge og komme inn tidlig ut til foreldre allerede i barnehagen. 

 

Samtidig så var Lier kommune representert ved oppvekstenhenten og politi var tilstede. En veldig god kveld og vi ser frem til et videre samarbeid og satser på en ny kveld ved et senere tidspunkt!